Używasz starej wersji przeglądarki, której nie obsługujemy. Moga wystąpić problemy ze stroną. Polecamy aktualizacje do Internet Explorer 8 lub użycie innej przeglądarki.
działy specjalne:
Gry Online    Pojedynki!    GAMERAR TV
Dołącz do nas: 
NK Facebook
 RSS: 
GAMERAR.pl RSS Wiadomości
PANEL UŻYTKOWNIKA
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Zapomniałeś jakie miałeś hasło?
Poproś o nowe hasło
REKLAMA
Netarteria.pl
REKRUTACJA

Brak Flasha!

POROZMAWIAJ!
Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Offline Spyker napisał: (o 01:19 01/08)  
Dobranoc wam.

Offline Pat5 napisał: (o 00:24 01/08)  
Spyker, jeszcze jeden punkt... Smile

Offline Spyker napisał: (o 23:35 31/07)  
Po co to komu dobrze jest tak jak jest. Grin

Offline Proton napisał: (o 23:28 31/07)  
Racja za shoutboxa nie ma, ale za forum są (przynajmniej powinny być, potem to sprawdzę).

Offline Spyker napisał: (o 22:44 31/07)  
Za shoutboksa też nie ma i dobrze, że nie ma, bo nie ma zbędnego spamu. Smile

PARTNERZY
Game Exe
needforspeed.pl
konsolowiec
playspot
markolf
cmszablony
advzone
Partnerzy (buttony)
Kroniki Fallathanu - Najlepszy MMORPG Tekstowy
Miasto Fantastyki - Fantastyka, fantasy, sci-fi
TWars - multiplayer free online game.
Margonem Fansite
ANKIETA
Co sądzisz o tegorocznych targach E3?

STATYSTYKI STRONY
Online: 0 użytkowników oraz 6 gości.

Aktywnych użytkowników: 2,151

Najnowszy:
Timofej26Mishin
Zobacz temat
GAMERAR.pl :: Dyskusje o grach :: Akcji
Battlefield: Bad Company 2  Drukuj temat
Lily

Awatar

wysłano: 08 marzec 2010 01:19
Gierka już premierę miała, parę osób ją posiada, to pogadajmy Grin
Jak wrażenia? Mnie już przy becie ta gra zachwyciła, dlatego zdecydowałam się na zakupienie pełnej wersji. W grze spodobała mi się duża grywalność, bardzo dobra grafika oraz to niesamowite udźwiękowienie. Aaa, no i również rozwalanie wszystkiego, co stoi na drodze, szczególnie, gdy siedzi się w czołgu.

Tryb single - naprawdę porządna polonizacja. Na początku byłam zdziwiona, ile to przekleństw słychać w tej grze, ale potem zdałam sobie sprawę, że tak powinno być w każdej grze, gdzie kieruje się losami żołnierzy. Bardzo dobrze, że ludzie zajmujący się tłumaczeniem nie bali się użycia dosłownych słów, a nie jakichś typu: kurde, rety, czy tego typu... Z początku byłam negatywnie nastawiona do dubbingu, ale teraz stwierdzam, że jest nawet porządny. Pazurę dobrze przypasowali do bohatera, którego gra, czyli takiego trochę śmiesznego matołka Wink Baka też jest dobry w swojej roli.

Tryb multi - rewelacja! Nieźle mi się gra medykiem, zawsze lubiłam tą klasę. Tutaj to w ogóle można nim nieźle punkty trzepać, szczególnie, jak się już ma defibrylator, bo za uratowanie życia jest aż 50 pkt, a przeca co chwila ktoś w drużynie ginie, a jak nie ginie, to leczy się apteczkami, a za to jest 10 pkt, a te lecą jak szalone. Masakra po prostu. Muszę jeszcze trochę obeznać się bardziej w klasie zwiadowcy i inżyniera, bo tych prawie w ogóle nie testowałam.

Podawajcie swoje nicki w temacie. Mój to Lilit.
Yamnick

Awatar

wysłano: 08 marzec 2010 16:45
To prawda, bohater, którego dubbinguje pazura to niepokaźny żółtodziób Smile A co do samej gry, to miałem okazję zagrać na PS3 i... wolę PC.
miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/yamnick33.png
www.yamnick.blogspot.com
Mily

Awatar

wysłano: 08 marzec 2010 17:50
gra jest świetna w swojej klasie, tak jak pisałem poprzednio, całkowicie przyćmiła MW2. System rozwałki, dubbing i grywalność na najwyższym poziomie. Trochę gorzej z fabułą ale co tam nie ma rzeczy idealnych. BC2 jest warta jak dla mnie dużych pieniędzy :]
"Iść za marzeniem i znowu iść za marzeniem, i tak zawsze aż to dokońca"
img367.imageshack.us/img367/4364/21854bh3.gif
Spyker

Awatar

wysłano: 11 marzec 2010 18:08
Ja mogłem tylko wersję Beta testować bardzo mi się podoba ogólnie gra. Świetna grafika, dużo pojazdów i broni, duże mapy.
pFKablos

Awatar

wysłano: 11 marzec 2010 21:15
Genialna gra, właśnie pociskam na kompie, ale mam zamiar kupić na X'a do swojej kolekcji, tylko trochę stanieje. Super Grafa, Fizyka i Teksty Pfft.
img444.imageshack.us/img444/5919/62623969.jpg
MC_RR

Awatar

wysłano: 13 czerwiec 2010 13:54
Póki co przeczytałem kilka recenzji i oglądałem gameplaye, ale na 100%, gdy tylko dostanę w swoje ręce nowego kompa (a stanie się to już niedługo) zaopatrzę się w nowego Battlefielda. Udało mi się dostać klucz do bety, ale ponieważ póki co mój komputer to nie demon prędkości nie grało się zbyt komfortowo. Według mnie multi w MW2 nie jest zbyt porywające, więc w najbliższym czasie przeniosę się na Battlefielda i mam nadzieję, że wciągnie mnie na trochę dłużej niż ostatnie dziecko IW.
http://forum.cdaction.pl/index.php?autocom=blog&bl
Asasello

Awatar

wysłano: 13 czerwiec 2010 19:28
Testowałem grę w becie trybu multiplayer. Wrażenia ? Po prostu rewelacja ! Cóż.. podobnie jak Lily, najlepiej grało mi się medykiem, chociaż i snajperem nie pogardziłem. Zestrzeliłem nawet kolesia w helikopterze headshotem :-).

Ogólnie, graficznie, gra prezentuje się ładnie, chociaż grałem na najniższych, mimo dobrego kompa. Bardziej cenię fpsy, niż grafikę.
Przeskocz do forum:

Logo GAMERAR.pl

Copyright © 2008-2010 GAMERAR.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone.

Partnerzy GAMERAR.pl