Używasz starej wersji przeglądarki, której nie obsługujemy. Moga wystąpić problemy ze stroną. Polecamy aktualizacje do Internet Explorer 8 lub użycie innej przeglądarki.
wysłano: 22 lipiec 2009 23:52Jakie są Wasze ulubione zespoły / jaki rodzaj muzyki preferujecie / jakie utwory polecacie?
No więc ja słucham głównie rock'a, punk i pop. Ulubiony zespół to Linkin Park, a utwory które polecam to właśnie muzyka od tego zespołu, a ostatnio szczególnie w ucho wpadł mi soundtrack z filmu Gladiator
wysłano: 23 lipiec 2009 00:59Przesłuchałem kilka i trzeba przyznać, że fajne soundtracki. Ale nic nie przebije tych z Gladiatora. Dobre też ma 8 mila oraz DareDevil
wysłano: 23 lipiec 2009 10:18Soundrack z Gladiatora jest świetny dlatego też film jak dla mnie to najlepszy jaki widziałem. Również soundtrack z Braveheart'a jest kapitalny, a co do wykonawców to U2 oraz Tiesto.
"Iść za marzeniem i znowu iść za marzeniem, i tak zawsze aż to dokońca"
wysłano: 23 lipiec 2009 21:58Polski Hip-Hop.
Eldo, PfK, K44, 3W, Jamal, OSTR i wiele innych.
Nie preferuję "JP", firma i tym podobne grupy. Techno jest żałosne, bez obrazy
wysłano: 23 lipiec 2009 23:20Tiesto to sztuka nie techno Koleś tworzy piękną nutę Ja nie mówi o umcy umcy i buuuu wielkim basie
Co do hip-hopu polskiego to tak OSTR, Fish K44 czasem tez dla rozluźnienia Pezeta:] i Oczywiście Eldo czyli to samo co pFKablos"Iść za marzeniem i znowu iść za marzeniem, i tak zawsze aż to dokońca"
wysłano: 08 wrzesień 2009 14:44Ja słucham głownie rocka, lubie wielu wykonawców ale polecam najbardziej:
Heart - Barracuda (!)
The Who - Eminance Front (!)
America - A horse with no name (!)
Seatbells - Ave Maria
Jet Set Radio - Humming Basseline
Samouczek.com
wysłano: 11 wrzesień 2009 23:01A może ktoś mi pomoże..
Nie mogę sobie przypomnieć ani tytułu ani wykonawcy piosenki...
Zapewne słyszeliście to bo jest to dość znane (urywek był ostatnio w Szymon Majewski Show).
Jedyne co pamiętam z tego:
-Na początku sama gitara
-W refrenie " uuuuuuuuuhuuuuuu"
Szukam tego cały dzisiejszy dzień i nie mogę znaleźć